Detoxen (ontgiften) met medische Zeoliet

Ultra fijn geactiveerd Clinoptiloliet Zeolietpoeder. Wetenschappelijk bewezen Medisch Zelfzorgmiddel.


Afvallen met Zeoliet

Om goed te functioneren heeft ons lichaam een volledig werkende en gezonde lever, nieren en blaas nodig om stoffen die het lichaam niet langer nodig heeft af te breken en te elimineren. Een groeiend aantal wetenschappers meent dat de toxiciteit van ons lichaam ertoe bijdraagt dat we steeds minder goed in staat zijn om af te vallen of te metaboliseren. 

 Met name de lever speelt een belangrijke rol bij afvallen, en als de lever teveel toxines bevat en niet goed meer werkt, dan kan het het lichaam niet langer ondersteunen bij het verminderen van lichaamsgewicht.

“Een lever die overvol zit met vervuilingen en toxines kan lichaamsvet niet efficient verbranden. Een vermoeide, toxische lever is het grootste struikelblok bij afvallen.” aldus onderzoeksters Ann Louise Gittleman, Ph.D., CNS. 

Een van de beste manieren om je lichaam te ondersteunen als je wilt afvallen is dan ook om je interne systemen op te schonen, zodat je efficienter gewicht kunt verliezen. Als je zeoliet gebruikt tijdens je afval programma dan worden je lever, nieren en blaas gereinigd als voorbereiding op gewicht verlies. Omdat afvalstoffen en toxines in vetcellen worden opgeslagen is het raadzaam om ook daarna door te blijven gaan met het nemen van zeoliet, zodat de vrijgekomen afvalstoffen veilig uit je bloed kunnen worden geabserbeerd en afgevoerd.

Omgekeerd is het dus ook zo dat als je kilo’s kwijt raakt, de toxines uit de vetcellen worden vrijgelaten. Je bereikt dus een plateau en kunt niet meer afvallen omdat de lichaamscellen en met name levercellen zo vol met toxines zitten, dat het lichaam de toxiciteit niet verder wil verhogen, en dus stop je met afvallen. 

Voeg daarom zeoliet toe aan je dagelijkse afvalprogramma en je zult merken dat het gewicht er makkelijk af gaat!