Detoxen (ontgiften) met medische Zeoliet

Ultra fijn geactiveerd Clinoptiloliet Zeolietpoeder. Wetenschappelijk bewezen Medisch Zelfzorgmiddel.

Detoxen - ontgiften met medische Zeoliet

Detox (ontgift) dagelijks uw lichaam met een 100% natuurlijk vulkanisch klei-mineraal: Clinoptiloliet Zeoliet.

Reinig en ontlast dagelijks uw lichaam op een 100% natuurlijke en veilige manier. Met als gevolg een sterker immuunsysteem, sneller herstel na ziekte of lichamelijke inspanning, meer energie, vitaliteit en uithoudingsvermogen. Geactiveerd Clinoptiloliet-Zeolietpoeder bevordert het zelfherstellende vermogen en fungeert als een natuurlijke anti-aging.


Hoe werkt Zeoliet in ons lichaam?

De werking van ultra fijn geactiveerd Zeolietpoeder is gebaseerd op de bijzondere eigenschappen om schadelijke stoffen te binden in het spijsverteringskanaal. Zeoliet bindt gifstoffen, zware metalen (met name lood, cadmium, kwik), ammonium, vrije radicalen en histamine. Deze schadelijke stoffen worden door Zeolietpoeder geabsorbeerd en verlaten via de ontlasting, op een natuurlijke en veilige manier, het lichaam. De in Zeoliet van nature aanwezige mineralen en spoorelementen (o.a. calcium, magnesium, kalium en ijzer) komen ten goede aan het lichaam. Zeoliet wordt dus niet opgenomen of afgebroken in het bloed.

  1. Zeoliet bindt histamine en andere animes, bijvoorbeeld dimethylamine ter vermindering van nitrosaminenvorming.
  2. Zeoliet ontlast de lever, nieren, alvleesklier en zuivert het bloed.
  3. Zeoliet bevordert de stofwisseling en optimaliseert de uitwisseling met voedingsstoffen uit voeding en supplementen. Essentiële vitamines, mineralen en spoorelementen uit voeding en supplementen worden dus niet gebonden.
  4. Zeoliet is één van de sterkst natuurlijke anti-oxidant (8 - 12 keer sterker dan vitamine C). Het absorbeert en neutraliseert vrije radicalen. Zeoliet voorkomt hierdoor oxidatieve stress.
  5. Doordat het lichaam wordt gevoed met o.a. calcium, magnesium en natrium van het zeolietpoeder en de zware metalen en gifstoffen worden geabsorbeerd, brengt dit een alkalisch effect teweeg waardoor het lichaam wordt ontzuurt. Zeoliet verhoogt en stabiliseert hierdoor de pH-waarde (zuurtegraad) van het lichaam
  6. Zeoliet heeft zich, door haar unieke eigenschappen, tevens bewezen een ideaal supplement te zijn voor sporters.
  7. Het zeolietpoeder kan tevens uitwendig worden gebruikt als gezichtsmasker, body scrub, als huidpoeder bij huidaandoeningen, en voor een detoxbad.