Detoxen (ontgiften) met medische Zeoliet

Ultra fijn geactiveerd Clinoptiloliet Zeolietpoeder. Wetenschappelijk bewezen Medisch Zelfzorgmiddel.

Huidpoeder bij huidaandoeningen

Geactiveerd Clinoptiloliet Zeolietpoeder is door haar unieke eigenschappen het ideale huidpoeder bij huidaandoeningen.

Jeuk en huidirritatie door bijvoorbeeld; acne, eczeem, psoriasis, brand-, schraaf-, snijwonden, insectenbeten, blaren en zonnebrand, hebben veel baat bij geactiveerd zeolietpoeder als huidpoeder.

Wanneer het zeolietpoeder direct op de huid wordt aangebracht zal het jeuken meteen ophouden. Hierdoor stopt het krabben en wordt de huid in de gelegenheid gesteld om te genezen.

Daarnaast ondersteund geactiveerd zeolietpoeder een snellere genezing van huidbeschadigingen door:


  1. adsorptie van wondvocht;
  2. vermindering van bloedverlies;
  3. adsorptie van ontstekingsveroorzakende stoffen;
  4. versterkt het natuurlijke opbouw- en regeneratieproces van de huid.

Geactiveerd zeolietpoeder als huidpoeder zorgt voor verlichting van de pijn en bovendien voor een sneller en beter herstel.

Gebruik:
Het poeder dient direct op de huid te worden aangebracht. Het laat zich makkelijk inmasseren en zal op de huid en in de poriën blijven zitten. Het jeuken stopt direct.

Indien gewenst kunt u het afdekken met een steriel compress. Herhaal dit proces twee tot drie keer per dag zolang de klachten aanhouden. Wanneer de klachten afnemen, geleidelijk afbouwen totdat de klachten volledig over zijn. In geval van ernstige huidaandoeningen zoals psoriasis, is het ook aan te raden om een bad met ca. 10 gram geactiveerd zeoliet te nemen.