Detoxen (ontgiften) met medische Zeoliet

Ultra fijn geactiveerd Clinoptiloliet Zeolietpoeder. Wetenschappelijk bewezen Medisch Zelfzorgmiddel.

Wat is Zeoliet?

Zeoliet is een 100% natuurlijk, vulkanisch, oer-mineraal. Zeoliet is miljoenen jaren geleden ontstaan doordat vulkanische as in zeeën terecht kwam. De vulkanische asdeeltjes reageerden met de zoutionen van de zee en vormden op de bodem een soort kleilaag. Deze poreuze kleilaag heeft zich in der jaren ontwikkeld tot het vulkanische kleimineraal: zeoliet.

Vorming Zeoliet kleiVulkanisch klei-mineraal: Zeoliet

Zeoliet combineert de vier elementen; lucht, aarde, water en vuur.


Clinoptiloliet Zeoliet

Er komen in de natuur vele soorten zeoliet voor; o.a. Heulendiet, Mordeniet, Natroliet, Analciem, etc.
Echter één soort zeoliet wordt wereldwijd toegepast als detoxmiddel en dat is: Clinoptiloliet Zeoliet (= 85% Clinoptiloliet, 15% Dolomitische mineralen).


Clinoptiloliet Zeolietpoeder:  [50 - 150] micron

Het Clinoptiloliet Zeoliet wordt gedolven in de vorm van grote brokken. Vervolgens worden deze brokken vermalen tot Zeolietpoeder. Het Zeolietpoeder wat van de zeolietmijn afkomstig is heeft een korrelgrootte van ca. 50 - 150 micron. Deze korrelgrootte is echter niet afdoende voor het menselijk lichaam om te gebruiken voor humane consumptie. Sterker nog, wanneer deze korrelgrootte door mensen wordt geconsumeerd kan dit lijden tot schadelijke gevolgen voor de gezondheid. Deze korrelgrootte is gevaarlijk voor de slokdarm, maag en darmsysteem. De korrelgrootte 50 - 150 micron wordt met name toegepast als diervoederadditief en verwerkt door petfood.

Geactiveerd Clinoptiloliet Zeolietpoeder < 15 micron

De wonderbaarlijke fysische eigenschappen van het natuurlijke zeolietpoeder, worden vele malen vergroot door het zeolietpoeder zogenaamd te activeren.